bsec urta105  uetr  komora logo 48
mt zabrane baner 728

POSETA PREDSTAVNIKA NAŠEG UDRUŽENJA KOLEGAMA IZ ZMPD

U utorak 31. oktobra 2017. godine, u Varšavi, održan je sastanak između predstavnika našeg i poljskog udruženja (ZMPD) i predstavnika GITD.

Sastanku su prisustvovali predsednik Udruženja "Međunarodni transport", Neđo Mandić, generalni sekretar Aleksandar Spasić, Dragan Stojanović-Eurošped i gđa Stanislawa Ilić - Horizont transport i predstavnici ZMPD i GITD. Na sastanku je bilo razgovora o temama koje se tiču drumskog prevoza između Srbije i Poljske i saradnji između naša dva udruženja. Što se tiče međusobne saradnje poljskog i našeg udruženja, obe strane su izrazile želju da se ista produbi na polju razmene informacija i pružanja uzajamne pomoći članovima, čime bi se unapredio rad članova oba udruženja.

U razgovoru sa predstavnicima GITD, istaknut je problem učestalog kažnjavanja naših vozača zbog netačno popunjenih dozvola i naglašeno da su kazne koje su izricane našim prevoznicima u velikoj nesrazmeri sa težinom prekršaja. U vezi sa pomenutim problemima naših prevoznika, predstavnici GITD su obećali slanje objašnjenja pravila za popunjavanje dozvola (naknadno ćemo objaviti). Takođe, predstavnici GITD su objasnili i procedure koje se tiču rada inspekcijskih organa poljske prilikom kontrole naših vozača.

  MG 3484 300dpi

Oznake: Poslovno udruženje "Međunarodni transport", ZMPD, sastanak

Štampa El. pošta