bsec urta105  uetr  komora logo 48

POTPISAN SPORAZUM SA EKAPIJA.COM

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo pre nekoliko dana potpisali Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji sa najvećim regionalnim investicionim portalom www.ekapija.com.Time ste kao članovi Udruženja dobili mogućnost da se predstavite mreži od čak 18.000 korisnika, među kojima je 72% vlasnika, direktora ili članova upravnih odbora, dakle onih koji donose odluke o izboru potencijalnih poslovnih partnera, pa samim time i prevoznika.

Lista korisnika je impresivna (Pogledajte najznačajnije na http://www.ekapija.com/website/sr/clients.php?group=505&h=1).

Ono što je za nas posebno važno je da su njihovi korisnici svi članovi Srpsko-nemačkog poslovnog udruženja (DSW), Slovenačkog poslovnog kluba (SPK), Saveta stranih investitora (FIC)…, dakle oni kojima je potreban kako domaći, tako i međunarodni transport. Iskoristite zato ovu mrežu na najbolji način.
Da bi ste videli o čemu se radi, prvi korak je da iskoristite mesec dana besplatnog korišćenja sistema eKapija.com.
U tom periodu možete:

  • pratiti aktuelne tendere iz oblasti kamionskog prevoza tereta iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore
  • da se informišete o svim novostima iz naše branše
  • pratiti informacije o vodećim prevozničkim i špediterskim kućama
  • dobijati informacije o izvozno orijentisanim firmama, kao i o najavljenim investicijama, uz koje, naravno, sledi i transport
  • objavljivati investicione novosti iz svog poslovanja

Ako posle ovog perioda odlučite da Vam je servis koristan, pozvaćete se na ono što smo, takođe, obezbedili, a to je da članovi Udruženja, imaju popust od čak 30% na redovne cene.
Najvažnije je upravo to, što sve njihove servise možete bez obaveza probati, a potom samostalno odlučiti da li nam to pomaže u svakodnevnom poslu.

Vaše je samo da se javite Udruženju, i kažete da želite da testirate sistem eKapija.com, a mi ćemo im potvrditi da ste naš član -  i da želite probni besplatni period.

Štampa El. pošta

Srodne vesti