bsec urta105  uetr  komora logo 48

OBAVEŠTENJE O KABOTAŽI

U četvrtak, 07.12.2017. godine, na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavljeno je obaveštenje o kabotaži.

U obaveštenju se navodi da je MInistarstvo dana, 29. novembra 2017. godine primilo zahtev za izdavanje dozvole za kabotažu od privrednog društva Centrotrans, Beograd, Novi Beograd, Gramšijeva 2/2 i da, na osnovu člana 4. stava 4. Zakona o prevozu tereta u drumskom saobraćaju („Sl. glasnik RS", br. 68/2015), Ministarstvo stavlja na uvid javnosti informaciju o zahtevu za izdavanje dozvole za obavljanje kabotaže sa pratećom dokumentacijom u prilogu.

U vezi sa zahtevom za dozvolu za kabotažu, MInistarstvo je u obaveštenju uputilo poziv svim zainteresovanim domaćim prevoznicima da, u roku od osam dana od dana stavljanja na uvid javnosti informacije o istom, dostave dokaz o posedovanju transportnih kapaciteta za obavljanje predmetnog prevoza. U slučaju da Republika Srbija ima odgovarajuće transportne kapacitete za obavljanje datog prevoza, MInistarstvo donosi rešenje o odbijanju zahteva za izdavanje dozvole za kabotažu.

Obaveštenje Ministarstva možete videti OVDE.

Oznake: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Štampa El. pošta